JAMU MADURA SUMBER MADU NAAR AFRIKA!, ERVAREN HET VERZENDEN VAN PAKKETTEN BUITENLAND VIA EMS, DHL, FED EX, VRACHTSCHEPEN.
 

FIND ME IN OTHER LANGUAGE BELOW :



TONGKAT ASLI MADURA ( TAM ) / TONGKAT NIKMAT MADURA


TongkatasliMadura se fabrica para satisfacer las necesidades de las mujeres / madres que quieren una felicidad física y espiritual, especialmente para satisfacer las necesidades de la sociedad y disfrutar de una relación con un hombre / marido, Rod fue mezclado / una mezcla a base de recetas tradicionales que se han hecho por nuestros antepasados hace siglos. Seguro no tiene efectos secundarios y puede cumplir el deseo de las mujeres / madres que llevará a cabo la relación tiene relaciones sexuales con hombres / esposos favorito.LEER MÁS (more)...........

Selasa, 10 Agustus 2010

PROFIEL

CVSyarikatRachmat gewijd aan het verstrekken van superieure producten en de beste vorm van Madurezen traditionele kruiden die tot nu toe nog steeds een behoefte en toegeeflijkheid van de samenleving als gevolg van de eigenschappen daarin en recepten doorgegeven door generaties van onze voorouders sinds de oude tijden als natuurlijke materialen, het maken van fytotherapie is veilig om te eten (kruiden). Wat kruiden catatatan daarin hebben we ervaren in aanvulling op het testen van de Hall of POM, alsook onze klanten en onze agenten die willen Testing Laboratory om het vertrouwen in onze producten te verhogen, zodat onze producten veilig zijn voor consumptie.
Sinds de eerste, kruid Madurezen niet alleen bekend door de Indonesische samenleving, maar ook partijen die in andere landen, zoals Saoedi-Arabië, Maleisië, Korea en Japan. Als je hoort "Potions Madurezen", schaduw mensen zijn krachtige drugs, drankjes die te maken duurzaam in geslacht (man Perkasa, Sari Rapet & Empot-zeer lekkere)
Traditionele of kruidenthee drug bekend is de Indonesische samenleving. Kruidengeneeskunde is een onderdeel van het nationale culturele erfgoed van hun voorouders hebben nagelaten. In verschillende etnische groepen verspreid over de eilanden van Indonesië, beter bekend geneeskrachtig kruid dat de lokale onderscheidend vermogen heeft, omdat de methode van vervaardiging, de gebruikte materialen of productiemethoden die verband houden met de plaatselijke artisanale. Ook wordt het kruid bekend op het eiland Madura. Gemeenschappen op het gebied van Java en Madoera tijdens deze vertrouwde ingrediënten Madurezen pand aan de gezondheid, noch bij de behandeling of medicijnen.
Madurezen verzinsel bekend genoeg mensen en een heleboel voordelen, met name door vrouwen. Madurezen kruid vaak verzameld van familie, vrienden of familieleden die nog steeds bloeden Madurezen. Madurezen kruid niet alleen bekend in de omgeving (Oost-Java), maar ook verspreid naar de verschillende steden en eilanden in Indonesië, zelfs naar het buitenland.
In het algemeen is drinkwater kruidengeneeskunde wordt de gewoonte van Madurezen gezinnen en gemeenschappen, in het bijzonder diegenen die nog bloeden blauw (nazaat of familielid van de koning). Drinkgewoonten van de moeder is een kruidengeneeskunde. Zodra de gewoonte van het drinken van kruidengeneeskunde vasthouden, totdat er het principe van "niet eten beter dan niet drinken kruidengeneeskunde." Het drinken van jamu is ingevoerd om een kind te vroeg. Het drinken van jamu is meer nadruk gelegd op vrouwen dan mannen.
Meer Jamu Madura gebruikt door de gemeenschappen als een middel om het onderhoud van de gezondheid, hoewel sommige soorten zijn ook bekend als kruidengeneeskunde om ziekten te behandelen.
Madurezen kruid heeft een specifieke eigenschap, zoals bittere smaak vers, aparte geur van aromatische kruiden. Onderscheidend vermogen dat de oorzaak is sterker brouwsel Madurezen andere dan Java.
Madurezen heeft zijn eigen unieke brouwsel met name voor vrouwen, omdat naast de kruidengeneeskunde te drinken, drankjes, daar dat te gebruiken om de vagina te scherpen. Bestaande vormen van de fytotherapie in de vorm van fijn poeder, zeep, of een staaf die gebruikt wordt onmiddellijk vóór geslachtsgemeenschap.
Met onze klanten ook variëren, is er natuurlijk altijd een grote vraag vanuit het buitenland gestart vanuit de buurlanden naar het Midden-Oosten (Saoedi-Arabië). Daarom geneesmiddelen Madurezen "bron van honing" is al bekend in Japan, Taiwan en Korea. Met betrekking tot de bevordering van een groter marktaandeel nogmaals, we willen met partijen te werken / een bedrijf om een nog nauwere samenwerking met ons.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar