JAMU MADURA SUMBER MADU NAAR AFRIKA!, ERVAREN HET VERZENDEN VAN PAKKETTEN BUITENLAND VIA EMS, DHL, FED EX, VRACHTSCHEPEN.
 

FIND ME IN OTHER LANGUAGE BELOW :



TONGKAT ASLI MADURA ( TAM ) / TONGKAT NIKMAT MADURA


TongkatasliMadura se fabrica para satisfacer las necesidades de las mujeres / madres que quieren una felicidad física y espiritual, especialmente para satisfacer las necesidades de la sociedad y disfrutar de una relación con un hombre / marido, Rod fue mezclado / una mezcla a base de recetas tradicionales que se han hecho por nuestros antepasados hace siglos. Seguro no tiene efectos secundarios y puede cumplir el deseo de las mujeres / madres que llevará a cabo la relación tiene relaciones sexuales con hombres / esposos favorito.LEER MÁS (more)...........

Selasa, 10 Agustus 2010

MADURA PROFIEL

Madoera

Madura is de naam van het eiland, die ligt ten oosten van Oost-Java Zee. Madoera van grootte van minder dan 5250 km2 (kleiner dan het eiland Bali), met een bevolking van ongeveer vier miljoen inwoners.

Administratie

Madura is verdeeld in vier districten, te weten :

  • Bangkalan
  • Sampang
  • Pamekasan
  • Sumenep

Dit eiland, met inbegrip van de provincie Oost-Java en is het aantal motorvoertuigen zelf, namelijk "M".

Geschiedenis

Politiek, Madura door de eeuwen heen is geworden ondergeschikt aan regionale autoriteit gebaseerd op Java. Rond het jaar 900-1500, het eiland is onder invloed van de Oost-Javaanse Hindoe koninkrijk van de macht als Kediri, Singasari en Majapahit. In de jaren tussen 1500 en 1624, de heersers van Madura tot op zekere hoogte afhankelijk is van de Islamitische koninkrijken in de noordkust van Java, zoals Demak, Gresik, en Surabaya. In 1624, Madura veroverd door Mataram. Daarna, in de eerste helft van de achttiende eeuw Madura onder Nederlands koloniaal bewind (vanaf 1882), eerst door de VOC, vervolgens door de Nederlandse Oost-Indische overheid.Op het moment van de splitsing van de provincie in de jaren 1920, werd een deel van Madura, provincie Oost-Java.

Economie

Over het algemeen Madura, met inbegrip van een van de arme plattelandsbevolking in de provincie Oost-Java. In tegenstelling tot Java, Madura land minder vruchtbaar genoeg om een plaats van landbouw. Anderen zijn beperkte economische mogelijkheden heeft geleid tot werkloosheid en armoede. Deze factoren hebben geleid tot langdurige emigratie uit Madura zoveel mensen vandaag de dag niet Madurezen wonen in Madura. Madoerezen bevolking, waaronder de deelnemers van de transmigratie programma ooit.
Zelfvoorzieningslandbouw (kleine schaal om te overleven) is de belangrijkste economische activiteit. Maïs en cassave zijn de belangrijkste teelt van gewassen in de zelfvoorzienende landbouw in Madura, verspreid in de vele kleine land. Runderen zijn ook een belangrijk onderdeel van de agrarische economie op dit eiland, en zorgen voor extra inkomsten voor de boerengezinnen is belangrijk voor andere activiteiten dan runderen karapan. Kleinschalige visserij zijn ook belangrijk in het bestaansminimum economie daar.
Planten meeste commerciële teelt in Madura is tabak. Land op het eiland Madura is helpen maken belangrijke producent van tabak en kruidnagel sigaretten voor de binnenlandse industrie. Aangezien de Nederlandse koloniale tijdperk, heeft Madura ook een belangrijke producent en exporteur van zout.
Bangkalan gelegen aan de westelijke kant van Madura industrialisatie heeft ondergaan sinds de jaren 1980. Dit gebied is gemakkelijk bereikbaar vanaf Surabaya, de tweede grootste stad van Indonesië, en speelt dus een voorstad voor pendelaars naar Surabaya, en als een industriële locatie en de diensten die nodig zijn, in de buurt van Surabaya. Suramadu de oude brug was gepland en is nu in aanbouw is zal naar verwachting toenemen met de interacties van de regionale economische Bangkalan gebied.

Cultuur

Madura is beroemd om zijn vee karapan cultuur.

Cijfers
  • Raden Wijaya
  • Sakera
Ander
  • Kiai Pragalbo ...-1531. De vader van :
  • Kiai Pratanu Panembahan Lemah Duwur 1531-1592. De vader van :
  • Pangeran Tengah 1592-1621. Broer van :
  • Pangeran Mas 1621-1624
  • Pangeran Praseno Pangéran Tjokro di Ningrat I 1624-1647. Zoon van het Midden and De vader van :
  • Pangeran Tjokro di Ningrat II 1647-1707, Panembahan 1705. De vader van :
  • Raden Temenggong Sosro di Ningrat Pangeran Tjokro di Ningrat III 1707-1718. Broer van :
  • Raden Temenggong Suro di Ningrat Pangeran Tjokro di Ningrat IV 1718-1736. De vader van :
  • Raden Adipati Sejo Adi Ningrat I Panembahan Tjokro di Ningrat V 1736-1769. Grootvader van :
  • Raden Adipati Sejo Adi Ningrat II Panembahan Adipati Tjokro di Ningrat VI 1769-1779
  • Panembahan Adipati Tjokro di Ningrat VII 1779-1815, Sultan Bangkalan 1808-1815. Kinderen uit Tjokro di Ningrat V dan De vader van :
  • Tjokro di Ningrat VIII, Sultan Bangkalan 1815-1847. Broer van :
  • Panembahan Tjokro di Ningrat IX, Sultan Bangkalan 1847-1862. De vader van :
  • Panembahan Tjokro di Ningrat X, Sultan Bangkalan 1862-1882.

(Bron: A.M.H.J. Stokvis, Manuel d'histoire, de généalogie et de chronologie de tous les Etats du globe..., Boekhandel & Antiquariaat B.M. Israë, Leiden 1888-1893, 1966, wikipidia.com).

Tidak ada komentar:

Posting Komentar