JAMU MADURA SUMBER MADU NAAR AFRIKA!, ERVAREN HET VERZENDEN VAN PAKKETTEN BUITENLAND VIA EMS, DHL, FED EX, VRACHTSCHEPEN.
 

FIND ME IN OTHER LANGUAGE BELOW :



TONGKAT ASLI MADURA ( TAM ) / TONGKAT NIKMAT MADURA


TongkatasliMadura se fabrica para satisfacer las necesidades de las mujeres / madres que quieren una felicidad física y espiritual, especialmente para satisfacer las necesidades de la sociedad y disfrutar de una relación con un hombre / marido, Rod fue mezclado / una mezcla a base de recetas tradicionales que se han hecho por nuestros antepasados hace siglos. Seguro no tiene efectos secundarios y puede cumplir el deseo de las mujeres / madres que llevará a cabo la relación tiene relaciones sexuales con hombres / esposos favorito.LEER MÁS (more)...........

Selasa, 10 Agustus 2010

MADURA TOUR

Kolla Langgundih

Locatie : Bangkalan

Aard van de Tour: Religie.

Dergelijke vijvers waar het water is afkomstig uit natuurlijke bronnen. Kolla is gelegen in het gehucht dorp Kramat Langgundih Bangkalan stadsdeel, dat een hoge religieuze waarde heeft. Want het is geloofd te worden relieken van Kiai Asror, grootvader van de legendarische geleerde Bangkalan Syaichona Moh. Cholil.
Er wordt gezegd dat het verhaal, langgundih veren voortgekomen uit de staf, die is aangesloten Asror Kiai. Verbazingwekkend, deze veren nooit droog ondanks het feit dat op het hoogtepunt van het droge seizoen. Bovendien, hoewel zoet water ligt op slechts een paar tientallen meters van de kust van Java.
Op basis van de record houder en beheerder van de toeristisch gebied Langgundih Kolla, reizigers die regelmatig een bezoek aan deze attracties in feite veel afkomstig zijn uit gebieden van West-Java en Banten. Sommigen van hen hebben zelfs bovennatuurlijke ervaringen gehad, die is hersteld van verlamming na het drinken van water bronnen Kolla langgundih. Sommige verhalen vermelden ook dat er eens een bezoeker die in geslaagd om academische examens na bertirakat met gebeden en rituelen van de dhikr en de plaats die bekend staat wirid mustajabah het.
Deze toeristische resort gelegen in 3 kilometer ten westen van religieus toerisme Syaichona Cholil graf.

Taman Rekreasi Kota

Locatie : Bangkalan

Vormen van toerisme: Parken.

TAMAN REKREASI KOTA (TRK)

Voertuig recreatie voor de burgers van Bangkalan, uitgegroeid tot een alternatieve middelen voor gezinnen, tieners en kinderen te besteden tijd aan het einde van de week, alsmede het verwijderen van moe en gestresseerd na de verhuizing. TRK gelegen in de bebouwde kom Bangkalan (Rear Stadion Stad), geschikt voor spelende kinderen (Child Play Ground), Forum voor Artificial Lake Boot en vismogelijkheden (visvijver) om zoetwatervissen hobbyist te verwennen.

LOMBANG STRAND

Locatie : Sumenep

Soort reis : Strand

Lombang Beach is een toeristische plek die is beroemd in het buitenland. keindahahan golf het strand ingericht met dennen, is een attractie dat is heel mooi. Dit strand ligt op ± 30 km van de stad richting het zuidoosten Sumenep.
Toegangsweg naar de locatie is erg handig, kunnen gebruik maken van een auto of een motorfiets. Om naar het strand gelegen, zal in rekening worden gebracht tickets IDR Rp.3.000, -
In de kustgebieden zijn er ook veel voedsel en drank leveranciers. Een soort van dranken die de dorst die is "kunnen elimineren Es Degan" jong en nieuw. Zoals voor levensmiddelen die worden verkocht een van hen is "Rujak Lontong" dat maakt de toeristen kan het niet uitstaan om het te proberen.
Lombang Coast Tour om te worden gebruikt als een alternatief voor uw vakantie te vullen, ofwel regelmatig of vakantie Eid vakantie. Beveiligde krijg je een andere sfeer vanwege de schoonheid van Lombang Beach, een van Allah's schepping die we dankbaar zijn en we moeten de continuïteit ervan te houden.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar