JAMU MADURA SUMBER MADU NAAR AFRIKA!, ERVAREN HET VERZENDEN VAN PAKKETTEN BUITENLAND VIA EMS, DHL, FED EX, VRACHTSCHEPEN.
 

FIND ME IN OTHER LANGUAGE BELOW :



TONGKAT ASLI MADURA ( TAM ) / TONGKAT NIKMAT MADURA


TongkatasliMadura se fabrica para satisfacer las necesidades de las mujeres / madres que quieren una felicidad física y espiritual, especialmente para satisfacer las necesidades de la sociedad y disfrutar de una relación con un hombre / marido, Rod fue mezclado / una mezcla a base de recetas tradicionales que se han hecho por nuestros antepasados hace siglos. Seguro no tiene efectos secundarios y puede cumplir el deseo de las mujeres / madres que llevará a cabo la relación tiene relaciones sexuales con hombres / esposos favorito.LEER MÁS (more)...........

Selasa, 10 Agustus 2010

MADOEREZEN CULTUUR

Mantan Mang Leter Bung Leter

Mantan Mang Leter Bung Leter is een van de oude tradities van de inheemse Madurezen. De nadruk ligt op een van een reeks van bruiloften. Namelijk, wanneer de bruidegom werd geëscorteerd door al zijn familieleden om de woonplaats van de bruid met een dozijn paardenkoets rit in een enkel bestand.
Behalve dat een manifestatie penganugrahan zegen van alle familieleden partijen, wordt de processie bevat ook een gevoel van saamhorigheid en het bewijs van de bereidheid om alle familie van de bruidegom vrij te geven aan de familie van de bruid.
De delegatie omvatte ook de uitnodiging carnaval wordt verwacht om te getuigen dat mannelijke en vrouwelijke paren legaal geworden man en vrouw. De climax, chant seronen (Madura typisch blaasinstrument) en gamelan Madurezen en paard attracties Kencak uitgegroeid tot de belangrijkste entertainment opwinding die de bruid en bruidegom een aanvulling op na de oplevering van het pand ceremonie.

Dance Tandak

Tandak Dance is een van de kunst die afkomstig is van de Madoerezen. Sinden is een icoon van de dans tandak. Sinden in het doen van een dans gedaan door een man die een tegenstander van tarianya. Deze dans wordt begeleid door het geluid van de gamelan muziek.
Sinden zal leiden tot een song (ngejung), wat meestal een gedicht met een satirische doel van zijn tegenstander.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar